Astrolysets logo  Velkommen til Astrolysets hjemmeside:

      Jeg GLÆDER mig meget, til vi ses (igen)!


Astrolyset - lyser på din Vej
I Astrolyset tilbyder jeg, Gitte Herlo Beenfeldt, spirituel vejledning og undervisning ved hjælp af astrologi, håndlæsning og tarottydning.

Livet her på Gaia/Jorden tilbyder rigtig mange gaver. Nogle af dem føles dejlige og nydelsesfulde at pakke op - så som gengældt forelskelse, vel overstået eksamen, ønskelig forfremmelse... Andre gaver føles meget mere udfordrende, nogle gange direkte angstprovokerende eller frygtindgydende - og i nuet bestemt uønskede. Nok ikke lige det, som du forbinder med ordet gave.
Det være sig afskedigelser/skilsmisser/store tab/sorg/ensomhed/meningsløshed...

Det er som regel; når du står med en af de uønskede gaver, at du kan mærke behov for at få hjælp til at overskue din situation - og finde hen til den vej, som giver dig mening i dagligdagen igen. Hjælp til at gøre dig i stand til (igen) at træffe store og vigtige valg.

Inderst inde ved vi godt, hvad der er det rigtige for os hver især; men Vejen derind kan ofte være fuld af tåge.
Tågen består af alle de oplevelser, som indtil nu har fået dig til at stole mere på dine omgivelsers råd og forklaringer end på dine egne fornemmelser. Familie, venner, partner, kollegaer, massemedier... alle har de meninger om, hvad der er det rigtige/forkerte for dig at gøre. Uanset hvor velmenende deres råd og vejledning er, hvor gerne de vil hjælpe dig - så er det dit liv, dit ansvar, dine valg.

Der er mange forskellige stier, der fører til Vejen ind til din kerne, hvor dit Lys skinner; men fælles for alle stierne er, at du kun får følgeskab af andre i (tidsbegrænsede) perioder. Selve Vejen må du gå selv - den er din egen - dog ikke uden hjælp :)

Du har masser af fantastiske egenskaber med dig. Livet har budt på utallige oplevelser, læreprocesser, hvoraf en del er blevet til stærke erfaringer - og Livet byder fortsat på et overflødighedshorn af muligheder - også selvom du har perioder, hvor du har meget svært ved at se dem.

Astrologi, håndlæsning og tarottydning er nogle af de stærke redskaber, som vi mennesker bliver tilbudt som hjælp til at finde tilbage til Vores Inderste/Kernen/Lyset. Dér, hvor vi kan mærke, hvad der giver mening. Hvad vi hver især er her for - og så ved vi, hvilke valg vi skal træffe.

Det er de redskaber, som jeg har valgt at arbejde med. I starten for at hjælpe mig selv gennem mit eget tågelandskab - og siden for også at hjælpe andre. Jo flere, der finder ind til deres kerne, jo bedre energi/mere Lys her på Gaia :)