TAROT:
Hvornår - og hvor på jorden - man begyndte at bruge oplæg med kort som hjælp til at træffe vigtige valg i sit liv, er der megen uenighed om. Man har brugt mange slags kort - både almindelige spillekort og specielle tarotkort.

Jeg er uddannet til at bruge Aleister Crowleys kort, som bl.a. indeholder utrolig mange symboler fra astrologien. Det giver en god sammenhæng for mig - og dermed også et godt redskab i samtalen mellem dig og mig.

Kortene afspejler Energien omkring os - og følger de samme 4 grundlæggende Love, som beskrevet under Astrologi. For mig er det ikke spådomskunst, men derimod god vejledning. Husk, at kortene kun viser muligheder - det er dig selv, der beslutter og handler!

Der findes utalllige forskellige tarotoplæg, som kan bruges; når man søger vejledningshjælp til livets udfordringer. For mig drejer det sig først og fremmest om, at du får vejledningshjælp, der er brugbar. Enkelthed giver ofte det bedste overblik :)

Før jeg bruger kortene til oplæg, udregner jeg dit personligheds- og dit sjælskort ud fra din fødselsdag og år (tidspunkt er ikke nødvendigt her). Jeg viser dig kortene, og sammen taler vi om, hvad det giver dig af grundlæggende styrker/svagheder, og hvordan du har brugt det indtil nu. Herefter udregner jeg dit kommende års kort - og ud fra det ser vi på, hvad det giver dig af overordnende muligheder/udfordringer et år frem.

Derefter kan vi lægge oplæg og tyde på mere konkrete livsområder/udfordringer - ud fra dit sted i Livet.
Et oplæg, der ofte er meget givende er dit progressive tarotoplæg, hvor vi sammen ser på 12 forskellige livsområder (bl.a. hjem, arbejde, parforhold...) det kommende år (svarende til de 12 huse i astrologiens sprog).

Målet er, som ved brug af astrologi og håndlæsning, at gøre dig bedre rustet til at træffe mere tilfredstillende valg i tiden fremover. Vi ser på dit landkort - du vælger vejene at gå.

Som noget nyt (start juni 2017) tilbyder jeg nu også tarotgrundkursus - yderligere informationer: AT1

Hvis du har lært at trække dagskort, kan du hente mit dagskortskema her til dine notater. Jeg anbefaler én farve til kryds for øverste kort og en anden farve for nederste - god fornøjelse.

Dagskortskema5.pdf

NB: dagkortskemaet er i "pdf-format". For at hente det ned: 1) højreklik på linket herover, 2) vælg "Gem destination som" og 3) bestem den mappe hvor du ønsker at gemme dokumentet. Du skal have programmet Adobe Acrobat Reader installeret for at kunne åbne det (det har 99 ud af 100 computere i dag - ellers kan det hentes på www.adobe.com)