Konsultationer:
Disse foregår normalt i mit hjem i Faxe Ladeplads, og der vil kun være dig og mig til stede. Konsultationen optages på diktafon.
Du kan få kopi af lydfilen med dig bagefter, hvis du medbringer USB-stick.

Målet med konsultationen er for mig, at du går derfra med meget større indsigt i dig selv, end du havde, da du kom - med klarere fornemmelse af dit livsmål, og med større tillid/styrke til at træffe dine egne valg. Større indre ro og nærværsfølelse.

For at kunne nå dertil er det yderst vigtig, at konsultationen er en dialog. Jeg kan ikke fortælle dig, hvad du skal gøre; men jeg kan med mine redskaber sammen med dig give dig større indsigt i dit nuværende ståsted i livet.

Hvert eneste punkt/kort i en hånd-, tarotlæsning eller i en horoskoptydning har flere tydningsmuligheder. Hvilken, der er den rigtige, afhænger af de valg, som du har taget og, hvilke erfaringer, du har gjort dig. Altså, hvor på Vejen, at du befinder dig lige nu.
Derfor er en ordentlig, tryg og åben dialog en nødvendig forudsætning for et brugbart resultat :)

En konsultation hos mig starter altid med en blindtegning (se evt. under punktet Håndlæsning) - og derefter vil samtalen vise mig, hvilke af mine redskaber, som jeg skal bruge og hvornår.

For at få det bedste resultat ud af din konsultation, er det en rigtig god idé, at du hjemmefra har gjort dig nogle overvejelser om, hvad du gerne vil vide noget om. Stikord på et stykke papir kan være en stor hjælp :)

Jeg vægter det etiske meget højt i mit arbejde, og derfor har jeg pålagt mig selv tavshedspligt omkring alle personlige oplysninger, som jeg får via konsultationerne.

I Astrolyset kan du vælge mellem 2 slags konsultationer:

For at bestille konsultation må du maile: gitte@astrolyset.dk eller SMS (+45) 22 73 92 46.