Hjælp til din begivenhedsliste:

Inden jeg kan lave dit horoskop og tyde det, har jeg brug for følgende oplysninger/data:
  1. din fødselsdag og år,
  2. dit fødested og
  3. dit fødselstidspunkt.

De første oplysninger kender de fleste mennesker godt; men fødselstidspunktet er tit ret usikkert. Selvom man har det tidspunkt, som jordmoderen eller en af sine forældre skrev ned, er det ikke sikkert, at det er nøjagtig nok astrologisk set.
Hvis du ikke har dit fødselstidspunkt - eller det ikke er helt nøjagtigt - kan du kontakte Landsarkivet (hvis du er født i Danmark), og mod betaling få det oplyst.

Bare nogle få minutters forskel i dit fødselstidspunkt, kan give mange måneders forskel, hvis jeg skal tyde et årshoroskop (fortælle om det kommende år). Hvis det drejer sig om dit fødselshoroskop, har fødselstidspunktets nøjagtighed stor betydning for de enkelte livsområder (arbejde/parforhold/venner..). Derfor har jeg brug for en liste over nogle vigtige begivenheder i dit liv, som jeg kan justere fødselstidspunktet efter.

Begivenhedslisten skal indeholde ca. 7 begivenheder, som du synes, har været meget vigtige i dit liv. Begivenheder, som har ændret dig og din udvikling - og de skal helst være spredt ud over dit liv.

Jeg skal helst have både dagen, måneden og året for begivenheden. Jeg skal vide, hvilken slags begivenhed det var, og hvordan det påvirkede dig.

Her er nogle eksempler:

 

Dato Begivenhed Stikord
7. nov. 1967 Blev meget! forelsket  til en fest (min nuværende kone) Lykkelig, romantisk
overvældende
13. april 1974 Min mor døde i trafikulykke Pludseligt, chok, dyb
sorg
? juni/juli 1983 Flyttede med mine forældre fra landet og ind til en storby Stor forandring, følte mig
meget dum, lukkede mig
inde i mig selv
21. maj 1978 Sagde mit faste job på fabrik op, og startede min egen frisørsalon op Stort skridt, følte jeg
endelig gjorde det rigtige
12. sep. 2000 Fik mit første barn - en pige. Det ændrede mit syn på livet totalt. Stoppede min uddannelse og blev hjemmegående. Alm./ikke kejsersnits. En meget lang og hård
fødsel for både moder og barn.